Poziv za predaju radova: CIRR ljeto/jesen 2019.

Poziv za predaju radova: CIRR ljeto/jesen 2019.

Vol. XXV, Br. 85 (Ljeto/jesen 2019.)

Croatian International Relations Review sada prima radove za ljetno/jesensko izdanje 2019. godine. CIRR je interdisciplinarni znanstveni časopis, koji na engleskom jeziku izdaje Institut za razvoj i međunarodne odnose od 1995. godine. Tematski je posvećen društvenim znanostima s fokusom na međunarodne odnose, političke znanosti, sociologiju, pravo i ekonomiju. Časopis indeksiraju ESCI, Scopus, Erih Plus, EconLit, DOAJ i preko 30 drugih baza te se objavljuje u partnerstvu s De Gruyter Open, drugim najvećim nakladnikom znanstvenog sadržaja u otvorenom pristupu.

Svaki rad prije objave prolazi međunarodni dvostruko anonimni recenzentski postupak. Radovi se uredništvu dostavljaju u elektroničkom obliku putem sustava COMET pomoću kojeg možete provjeriti stanje prijavljenih radova. Prikazi knjiga se šalju na e – mail cirr@irmo.hr. Uredništvo moli da se prije predaje članka ili prikaza knjige konzultiraju Upute za autore.

Rok za predaju radova je 1. svibnja 2019.

Za bilo kakve daljnje upite možete se obratiti Uredništvu na adresu cirr@irmo.hr ili nas posjetiti na našoj web-stranici https://cirr.irmo.hr